25-11-2021, Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας ο υπεύθυνος για θέματα ένταξης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Το Δήμο Μινώα Πεδιάδας επισκέφθηκε ο υπεύθυνος για θέματα ένταξης της Ύπατης Αρμοστείας του  ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Πέτρος Μάστακας, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, παρουσία του Διευθυντή της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Γιώργου Μαυρογιάννη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Γαβριήλ Κουρή και του στελέχους της Αναπτυξιακής, Δήμητρας Καμπέλη.

 Ο κ. Μάστακας ενημερώθηκε για την επικρατούσα κατάσταση στο Δήμο και εξέφρασε την συμπαράσταση του στους πολίτες. Τόσο ο ίδιος μάλιστα, όσο και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου που τον συνόδευαν, μετέβησαν μαζί με τον Δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη, στην εγκατάσταση των οικίσκων στο Αρκαλοχώρι, δίνοντας τα εύσημα στη Δημοτική Αρχή για την οργάνωση και το αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την προσωρινή στέγαση των σεισμοπλήκτων.

Ο κ. Φραγκάκης απηύθυνε θερμές ευχαριστίες για το ενδιαφέρον όλο αυτό το διάστημα, δεδομένου ότι η βοήθεια που προσέφερε από την πρώτη στιγμή στο Δήμο η Ύπατη Αρμοστεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ήταν πολύ σημαντική, αποστέλλοντας μεγάλες ποσότητες σε κρεβάτια, στρώματα, σκηνές, υπνόσακους, είδη προσωπικής υγιεινής, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, στην ανακούφιση και την κάλυψη απωλειών και αναγκών των σεισμόπληκτων του Δήμου.