14-10-2020 Η τεχνική υποστήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου κ. Μ. Φραγκάκη με τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΑΚ κ. Ά. Παπαδογιάννη

Η τεχνική υποστήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου κ. Μ. Φραγκάκη με τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΑΚ κ. Ά. Παπαδογιάννη

 

Συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) κ. Άρη Παπαδογιάννη είχε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης, στα γραφεία του ΟΑΚ στο Ηράκλειο.

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης - στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γαβριήλ Κουρής και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Αθλητισμού κ. Μανώλης Σμυρνάκης -  συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας για την υποστήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας σε ότι αφορά την ωρίμανση μιας σειράς μελετών για την αναβάθμιση- βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου, σε συνέχεια και της πρόσφατης συνάντησης που είχε η Δημοτική Αρχή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Παράλληλα, εξετάστηκε η προοπτική τεχνικής υποστήριξης του Δήμου από τον ΟΑΚ για την προώθηση αναπτυξιακών έργων και δράσεων που απαιτούν εξειδικευμένη τεχνογνωσία για την ωρίμανση - υλοποίηση τους, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα.