26-01-2021 ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

 

Ο Δήμος  Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ ότι, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, πελτές ντομάτας, ρύζι, όσπρια ). 

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 28  και την  Παρασκευή  29 Ιανουαρίου  2021 και ώρα  08:30 π.μ. – 13:30 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου.  

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειας του , τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ αυτού.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας  θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα  εναρμονιστεί σύμφωνα  με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και  2891023913 .στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και