21/01/2021 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ & ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ “e-ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΠΡΟΒΟΛΗ & ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ “e-ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ”

---------------------------

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Ανοιχτή επιστολή προς τους επιχειρηματίες και καταστηματάρχες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας απευθύνει ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Φραγκάκης με την οποία τους καλεί να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να καταχωρήσουν δωρεάν την επιχείρηση τους στη νέα ψηφιακή εφαρμογή «e-Δημότης Μινώα Πεδιάδας» που έχει αναπτύξει ο Δήμος.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του κ. Φραγκάκη «τους τελευταίους μήνες, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στα πλαίσια της διαδικασίας ψηφιακού μετασχηματισμού των λειτουργιών του Δήμου μας, προχώρησε στην ανάπτυξη και λειτουργία μιας καινοτόμας ψηφιακής εφαρμογής - του «e-Δημότης Μινώα Πεδιάδας» - μέσω της οποίας κάθε πολίτης, επαγγελματίας ή επισκέπτης μπορεί να υποβάλλει, με απλό και άμεσο τρόπο, τα αιτήματα ή τις αναφορές του για μια σειρά θεμάτων της καθημερινότητας. Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής παρέχονται αρκετές χρήσιμες πληροφορίες όπως τηλέφωνα υπηρεσιών, εφημερεύοντα νοσοκομεία - φαρμακεία, σημεία ενδιαφέροντος, νέα, και ανακοινώσεις. Στο πλαίσιο της διαδικασίας αναβάθμισης της εφαρμογής – και προκειμένου να στηρίξουμε και να προβάλλουμε οργανωμένα την επιχειρηματική δραστηριότητα του Δήμου μας – ενεργοποιήσαμε, το τελευταίο διάστημα, μια ειδική ενότητα για την ανάδειξη και προβολή των επιχειρήσεων και καταστημάτων του Δήμου μας ανά κλάδο δραστηριότητας. Μέσω της εν λόγω ενότητας, οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να εντοπίσουν εύκολα τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας και να δουν σχετικές πληροφορίες γι’ αυτές (τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση, περιγραφή επιχείρησης).»

Με βάση τα παραπάνω προσκαλούνται οι τοπικές επιχειρήσεις/καταστήματα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που επιθυμούν να προβληθούν δωρεάν στην εφαρμογή του Δήμου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο – φόρμα (είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου www.minoapediadas.gr) με τα στοιχεία της επιχείρησης/καταστήματος καθώς και τις λοιπές πληροφορίες που θέλουν να εμφανίζονται στην εφαρμογή. Η αποστολή του εντύπου, αφού σαρωθεί, θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά στη δ/νση: tziraki@minoapediadas.gr .

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν είτε μέσω email στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση ή στο τηλέφωνο 28913 40310.